Menu

Contact

test

Gesprekstraining

Training gesprekstechnieken en-vaardigheden
Praten kan iedereen. Een goed gesprek voeren is iets heel anders. Daarbij telt het resultaat, zeker als je een collega, een medewerker, je directie of een zakelijke relatie wilt overtuigen.

Sollicitatietraining
Vrijwel elke vacature trekt een stroom van sollicitanten. Werkgevers hebben het voor het uitzoeken. Om je dan als sollicitant te onderscheiden, moet je goed beslagen ten ijs komen. Dat kan alleen met een gedegen voorbereiding. Wij helpen je hierbij in onze sollicitatietraining.

Training effectief onderhandelen
We onderhandelen veel vaker dan we denken, zowel op het werk als privé. In onze training effectief onderhandelen presenteren we de basisprincipes voor effectief onderhandelen.
 
Communicatiecoaching OR en bestuur
OR en bestuurder:
ze praten met elkaar, maar verstaan jullie elkaar ook? Deze training vormt de basis voor een leerproces in twee richtingen.
 
Training management en leiderschap
Wat is een goede manager? In onze training management en leiderschap gaan we samen kijken naar het antwoord op deze vraag.

Communicatietraining voor sportcoaches
Een succesvolle coach onderscheidt zich door zijn visie, technische aanwijzingen en spelconcepten. Minstens zo belangrijk is zijn presentatie.

Communicatietraining voor clubbestuurders
Als clubbestuurder steek je jouw ziel en zaligheid in het bestuurswerk. Dat dwingt respect af. Toch krijg je vaak te horen dat iets niet deugt.