Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Presentatietraining generale repetitie

Haarlem
In overleg
In overleg
€ 220 per uur
Hans Weijel


Voorbereiden. Voorbereiden. Voorbereiden.
  


Onze wet van de 3 V's. Zeker voor een belangrijke presentatie is een goede voorbereiding cruciaal. Tijdens onze presentatietraining generale repetitie toetsen wij jouw presentatie kritisch op inhoud, structuur en vorm. We beoordelen je presentatie of andere hulpmiddelen en geven je tips mee voor een communicatief sterke presentatie.
 
Programma van onze presentatietraining generale repetitie

  • Vooraf bespreken we het doel van de presentatie. We bepalen welke punten de toehoorders zich de volgende dag nog moeten kunnen herinneren. En we stellen de kernboodschap vast.

  • Tijdens onze presentatietraining generale repetitie bereid je heel doelgericht een specifiek optreden voor. We helpen je om een pakkende inleiding, een heldere structuur en een geloofwaardig optreden neer te zetten.

  • Trainer en trainee analyseren samen elke presentatie. Zowel op vorm als inhoud geven we professionele coaching. De dvd met jouw presentatie(s) en de tips krijg je mee naar huis. Net als onze syllabus Presenteren.  

  • Een generale repetitie wint aan effectiviteit als je eerder onze algemene presentatietraining hebt gevolgd. Je bent dan al bekend met de basisprincipes van het presenteren. Onze trainers kunnen je ook coachen op de inhoudelijke ontwikkeling van een presentatie.
 
Duur
In overleg
Aantal deelnemers
In overleg
Kosten
€ 220 per uur
De totale kosten zijn afhankelijk van een aantal te besteden uren voorbereiding/uitvoering. 
Deze bedragen zijn inclusief reservering studio, opnamen en USB-stick, koffie,
thee en (eventueel) lunch en drankjes.
Locatie
De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden.
Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten à € 1,50 per kilometer.
Annulering
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.