Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Training Storytelling

Haarlem
1 dagdeel
3 – 12
€ 1.300
Erik Mathlener


Breng het verhaal van jouw organisatie tot leven


Een goed verhaal kan wonderen verrichten binnen een organisatie. Het kan mensen in beweging brengen, een team inspireren, weerstand bij verandering wegnemen. Een bezielend verhaal overtuigt waar rationele argumenten stuk lopen op argwaan of cynisme. Een verbeterde werksfeer, een groter draagvlak en uitgestraalde trots zijn het resultaat. In iedereen schuilt een verhalenverteller. Deze training reikt de nodige technieken aan en de oefeningen om deze te internaliseren.

Programma van onze training storytelling

  • In de training storytelling gaat het om de onderstroom: het menselijke aspect binnen een organisatie dat niet in cijfers valt uit te drukken. Onze trainer zoekt samen met jou naar het overtuigende verhaal en helpt je je eigen termen te vinden en sfeer te scheppen.

  • Je leert de essentiële ingrediënten van een krachtig verhaal ontdekken en je verhaal te versterken door toepassing van effectieve verteltechnieken die hun waarde hebben bewezen. Je maakt jezelf de fijne kneepjes eigen van het alternatief-verhaal, het toekomstverhaal en het utopia-verhaal.

  • De trainer coacht jou naar de juiste vertelmanier, met gepaste metaforen, historische vertellingen en persoonlijke anekdotes. Je leert welke stijl het beste bij jou past en krijgt adviezen hoe jij je het beste kunt ontwikkelen.

Tijdens de vele oefeningen krijg je voortdurend feedback van de trainer en van de andere trainees. Door te luisteren naar de anderen doe je ideeën op voor je eigen verhaal.

Duur 1 dagdeel
Aantal deelnemers 3 – 12
Kosten € 1.300
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden.
Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten à € 1,50 per kilometer.
Annulering Zie leveringsvoorwaarden


Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.