Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Communicatietraining voor sportcoaches

Haarlem
1 dag
6
€ 2.200
Monique Haras

 

Motiveren, corrigeren en inspireren


Een succesvolle coach onderscheidt zich door zijn visie, technische aanwijzingen en spelconcepten. Minstens zo belangrijk is zijn presentatie. Die heeft grote invloed op het vertrouwen dat spelers, technische staf en bestuurders hebben in hun coach.
In onze communicatietraining voor sportcoaches ervaar je hoe je overkomt als coach en welke reacties dat oproept. Je leert je optreden persoonlijk en authentiek te maken. Wij geven tips hoe met de inbreng en vragen van de spelers om te gaan. Daarnaast oefen je in de omgang met weerstand en het oplossen van conflicten. Daarnaast leer je in een dag je kennis en inzicht te vertalen naar de spelers.

Programma van onze communicatietraining voor sportcoaches

  • De scenario's voor de communicatietraining zijn afgestemd op de verschillende spelerstypen. De situaties variëren, van een confrontatie met een sterspeler en het hele team, tot het motiveren van de bescheiden bankspeler.
  • Wij ontleden jouw communicatie in de factoren inhoud, machtsbalans, sfeer en aanpak. Hierbij bespreken we de vijf belangrijkste gesprekstechnieken. Die komen ook van pas in gesprekken met de technische staf en het bestuur van de club.
  • In de training creëren we verschillende gespreksituaties, van spelersgroep tot individueel gesprek. Je ontdekt hoe je met respect voor speler(s), staf en bestuur je doel bereikt.
  • We nemen elk gesprek met de camera op, zodat we samen kunnen analyseren hoe je het gewenste effect bij de spelers bereikt en coachen je hierin. De USB-stick met je oefengesprekken krijg je mee naar huis, net zoals onze syllabus Gespreksvaardigheden.
Duur 1 dag
Aantal deelnemers Maximaal 6
Kosten Per training € 2.200
Productie 2 scenario's per trainee € 440 per persoon 
Deze bedragen zijn inclusief reservering studio, opnamen en USB-stick, koffie, thee en (eventueel) lunch en drankjes.
Optioneel In de ochtend presentatietraining en in de middag training gespreksvaardigheden
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden. 
Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten à € 1,50 per kilometer.
Annulering Zie leveringsvoorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Voor het programma lees verder