Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Energiek leiderschap

Ermelo en Achterhoek
Programma’s van 4 of 12 dagen
6 - 10
Vanaf € 2.499
Edwin Fafié


Energiek leiderschap

 

Hebben de managers in uw organisatie het voortouw? Zijn zij eigenaar van de processen die ertoe doen? Of heeft u het gevoel dat er meer in het vat zit dan eruit komt? Kijk dan naar onze leiderschapsprogramma’s. Die helpen om vitaal, evenwichtig, gefocust en gedreven door het leven te gaan. Dan hoeven managers geen leiding meer te geven, dan zijn zij leidend. Niet op basis van hun visitekaartje, maar vanuit zichzelf.

Onze leiderschapsprogramma’s bieden u een extra sturingsinstrument: energiemanagement. In speelse oefeningen en indringende gesprekken krijgen de trainees inzicht in hun vermogen om te presteren. Zo kunnen zij meer fysieke fitheid en mentale veerkracht opbouwen. Bovendien worden zij zich beter bewust van hun motivatie om te presteren. Hierdoor versterken zij hun emotionele stabiliteit en ontdekken hun innerlijke drijfveren. Een gezonde energiebalans maakt het mogelijk duurzaam topprestaties te leveren.

De programma’s zijn geschikt voor iedereen die leidinggeeft of de potentie heeft om een volgende stap in zijn loopbaan te zetten. De trainingen hebben een hoge impact, omdat de trainees hun ontwikkeling concreet vormgeven. Hierbij speelt het verrassingselement een belangrijke rol. We geloven in ervaringsgericht leren. Daarom zitten we weinig binnen en trekken er veel op uit. In de Achterhoek vinden we de rust en ruimte voor deze trainingsprogramma’s.

Duur Programma’s van 4 of 12 dagen
Aantal deelnemers 6 - 10
Kosten Vanaf € 2.499, afhankelijk van programma
en arrangement.
Locatie Ermelo en Achterhoek.
Bij deze trainingen gaan we graag naar buiten.
Annulering Zie leveringsvoorwaarden


Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.