Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Training gesprekstechnieken en gespreksvaardigheden

Haarlem
1 dag
Maximaal 6
€ 2.200
Monique Haras


De geheimen van een goed gesprek

Praten kan iedereen. Een goed gesprek voeren is iets heel anders. Daarbij telt het resultaat, zeker als je een collega, een medewerker, je directie of een zakelijke relatie wilt overtuigen.
In feite is elk gesprek een vorm van onderhandelen waarbij je het moet hebben van heldere argumenten, overtuigingskracht en persoonlijke houding. In onze gesprekstraining ervaar je via praktische oefeningen welke gespreksstrategieën effectief zijn en welke niet. Die bepalen samen het gespreksklimaat en daarmee het eindresultaat.
Programma van onze training gesprekstechnieken en-vaardigheden

  • Voorafgaand aan de training gesprekstechnieken en ‑vaardigheden bereidt de trainer een aantal cases voor, gericht op jouw situatie en branche. We schrijven bijvoorbeeld een aantal scripts voor oefeningen, waarin je leert omgaan met uiteenlopende typen gesprekspartners.
  • In plaats van een ingewikkelde theorie presenteren wij een praktisch model dat in één oogopslag inzicht geeft in de geheimen van een goed gesprek.
  • Oefenen, oefenen, oefenen! Tijdens onze praktische oefeningen kruip je ook in de huid van je gesprekspartner. Dit vergroot je inlevingsvermogen.
  • Trainer en trainee analyseren samen de gesprekken op houding, toon en woordgebruik. Deze terugkoppeling, gecombineerd met de theorie van gesprekstechnieken, vergroot je kans om elk gesprek succesvol af te sluiten.
  • We leggen alle gesprekken vast met de camera. De USB-stick met je eigen gespreksoefeningen krijg je mee naar huis. En onze syllabus Gespreksvaardigheden.   
 
Duur 1 dag
Aantal deelnemers Maximaal 6
Kosten Trainer € 2.200
Productie 2 scenario's € 440 per persoon
Deze bedragen zijn inclusief reservering studio, opnamen en USB-stick, koffie, thee en (eventueel) lunch en drankjes.
Optioneel Inzet acteur € 550 per dagdeel 
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden.
Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten à € 1,50 per kilometer.
Annulering Zie leveringsvoorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. 

Voor het programma lees verder