Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Mediatraining

Haarlem
1 dag
4
€ 3.750
Hans Weijel


Met vertrouwen de media tegemoet

 
Behoefte aan een praktische training waardoor je de media met vertrouwen tegemoet kunt treden? Volg dan een mediatraining bij De Trainingstudio. Wij leren je haarscherp jouw kernboodschap te formuleren voor radio, televisie of de schrijvende pers. We geven je praktische handvatten en tips mee.


Programma van onze mediatraining 

  • De schrijvende journalist werkt anders dan zijn collega's bij de radio of tv. Ontdek de spelregels en leer daarop in te spelen. In onze mediatraining spelen we realistische praktijksituaties na. Een 'journalist' belt voor een artikel in de krant of ondervraagt je live voor de camera en/of microfoon. 
  • We helpen je bij het vaststellen van de kernboodschap. Maar ook hoe je steeds een brug kunt slaan van de vraag naar de kernboodschap. We formuleren journalistieke vragen en adviseren over de antwoorden.
  • Alle oefeningen zijn gebaseerd op de praktijk van jouw eigen organisatie. Centraal staan de bedrijfsstrategie, een productintroductie of een aankomend evenement.
  • We nemen de oefeningen op. De USB-stick met alle opnames krijg je mee naar huis. Net als onze syllabus Omgang met de pers.
  • Naast de algemene mediatraining hebben wij ook een mediatraining generale repetitie om heel doelgericht een mediaoptreden voor te bereiden. 

Duur 1 dag
Aantal deelnemers Maximaal 4
Kosten € 3.750
Dit bedrag is inclusief cameraman, voorbereiding interviews, reservering studio, syllabus, USB-stick, lunch, koffie, thee en drankjes.
Optioneel 'Publicatie' van interviews tijdens training: € 880
'Persconferentie' tijdens training: € 880
Persoonlijke evaluatie (op schrift achteraf): € 220 per persoon
Inzet acteur € 550 per dagdeel
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden.
Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten à € 1,50 per kilometer.
Annulering Zie leveringsvoorwaarden


Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. 

Voor het programma lees verder