Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Training effectief onderhandelen

Haarlem
1 dag
8
€ 4.400
Edwin Fafié


Alles is een onderhandeling

We onderhandelen veel vaker dan we denken, zowel op het werk als privé. In onze training effectief onderhandelen presenteren we de basisprincipes voor effectief onderhandelen. Maar belangrijker nog: we laten je ermee oefenen in rollenspellen waarin jij de hoofdrol speelt. Onze praktische insteek brengt je onderhandelingsvaardigheden gegarandeerd naar een hoger niveau. Onderhandelen is doen!

Programma van onze training effectief onderhandelen

  • De Trainingstudio verzorgt drie trainingen effectief onderhandelen: basic, advanced en tailormade. Deze zijn bestemd voor groepen uit hetzelfde bedrijf en/of voor individuele professionals.

  • Je leert tijdens onze trainingen effectief onderhandelen naar het doel te kijken en niet naar de persoon. We bespreken de noodzakelijke focus op de belangen in plaats van de focus op posities. We reiken je hiervoor op ieder niveau de benodigde handvatten aan.
  • De basic training is bestemd voor professionals (inkopers, verkoper, verkoopmanagers, adviseurs) met enkele jaren werkervaring. De training behandelt de grondbeginselen van het onderhandelen. De belangrijkste waarde voor de deelnemers zit in de leerervaring tijdens de rollenspellen en de evaluatie achteraf.
 
  • Aan ervaren professionals die hun onderhandelingsvaardigheden willen fijnslijpen, geven wij de advanced training. Na een korte introductie van de theorie oefenen en verbeteren de deelnemers hun onderhandelingsvaardigheden aan de hand van complexe praktijksituaties. Deze rollenspellen verlopen in meerdere gespreksrondes waarbij de trainer de trainee tussentijds coacht.
 
  • De tailormade training begint met een intakegesprek. Daarin wordt een specifiek onderwerp uit de organisatie als leidraad voor de training gekozen. Dit kan een probleem zijn of bijvoorbeeld een nieuwe commerciële propositie. Hierop oefenen de deelnemers aan de hand van levensechte rollenspellen. Deze tailormade training geven we uitsluitend aan deelnemers uit eenzelfde bedrijf.
 
Duur 1 dag
Aantal deelnemers Maximaal 8
Kosten
€ 4.400 per training
Productie per scenario € 330
Deze bedragen zijn inclusief reservering studio, opnamen en USB-stick, koffie, thee en (eventueel) lunch en drankjes.
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden.
Er is dan mogelijk sprake van additionele  verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten
à € 1,50 per kilometer.
Annulering Zie leveringsvoorwaarden
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.