Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Training Personal Branding

Haarlem
In overleg
1
€ 220 per uur
Raoul Hoyng
 
Maak van jezelf een sterk merk

Maak van jezelf een sterk merk, daar draait het om in onze training personal branding. Succes heeft alles te maken met jezelf onderscheiden. Je leert je sterke punten samen te vatten in een overtuigende presentatie waarmee je een onuitwisbare indruk maakt op je gesprekspartner of publiek. Maar een merk, ook een persoonlijk merk, bouw je niet in één ontmoeting of contact. Dus brengen we je de fijne kneepjes bij in het creëren van een effectief en blijvend persoonlijk merkbeeld voor de lange termijn.

Programma van onze training personal branding
 
  • Je leert je eigen propositie te formuleren en te presenteren via een ‘elevator pitch’, handig tijdens korte ontmoetingen of ter introductie bij vergaderingen, verkoopgesprekken, enzovoort.

  • We helpen je bij het opstellen van een personal branding strategie. Deze beschrijft hoe, wanneer en met welke middelen (inclusief internet/social media) je vormgeeft aan je persoonlijke marketing.

  • De personal branding strategie vormt het uitgangspunt voor oefeningen in het presenteren van je eigen toegevoegde waarde. De oefensessies leggen we vast op dvd om ze na elke oefensessie samen te kunnen analyseren en evalueren.

  • Personal branding is maatwerk, dus het gaat hier om een individuele training waarin de trainer de deelnemer de volle aandacht geeft.

  • Optioneel: een vervolgtraining na twee maanden voor verdieping en eventuele bijstelling van de elevator pitch en personal branding strategie op basis van opgedane ervaringen.
 
Duur In overleg
Aantal deelnemers 1
Kosten € 220 per uur
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden. Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten à € 1,50 per kilometer.
Annulering Zie leveringsvoorwaarden
 
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Vervolgtraining:
Een halve dag, 1 persoon

Op aanvraag ontvang je een offerte.