Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Training persoonlijke effectiviteit

Haarlem
1 dag
4 – 6
€ 2.100
Wendelien Koop


Haal het beste uit jezelf

 

Werkomgevingen veranderen continu. Van jou als professional wordt steeds vaker gevraagd je talenten onder wisselende omstandigheden optimaal in te zetten. De training persoonlijke effectiviteit laat jou meer aspecten van je persoonlijkheid ontdekken en daarbij vertrouwen op je eigen kracht. 

Na deze training heb je meer zicht op je mogelijkheden. Je zelfvertrouwen is gegroeid en je weet hoe je de regie kunt pakken. Hiermee kun je pro-actief nieuwe stappen zetten. Je beschikt over technieken om het beste uit jezelf te halen en effectiever te functioneren. 

Deze training is bestemd voor professionals die pro-actief een nieuwe stap willen zetten in hun carrière.

Programma van onze training persoonlijke effectiviteit

  • Voorafgaand aan de training formuleer je een leervraag gekoppeld aan je huidige werksituatie. Daarnaast beschrijf je een succes en een dilemma met betrekking tot het thema persoonlijke effectiviteit. Deze stuur je vooraf naar de trainer.
 
  • Er komen verschillende theorieën aan de orde, gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Tijdens de training wisselen we theorie af met praktische oefeningen. De interactie met de medecursisten zorgt voor (h)erkenning en een rijke schat aan feedback.
 
  • We vragen je jouw eigen ervaringen in te brengen. Je kijkt naar jezelf en naar anderen en ontdekt de blinde vlekken en verborgen talenten. Zo verwerf je inzicht in ontwikkelingspunten en al ontwikkelde punten. 

  • Je wordt je bewust van wat er nog valt te leren, van de hindernissen en hulpbronnen. Je maakt haalbare keuzes om effectiever te kunnen zijn.
 
  • Je krijgt een syllabus mee met de gebruikte theorie en je SMART-plan.

Duur 1 dag
Aantal deelnemers 4 – 6
Kosten € 2.100
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden.
Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten à € 1,50 per kilometer.
Doelgroep HBO/HBO+ werk- en denkniveau
Annulering Zie leveringsvoorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.