Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Presentatietraining

Haarlem
1 dag
4
€ 2.200 per training
Hans Weijel
Monique Haras


Blijf regisseur van je eigen verhaal

 
Over presenteren bestaan tientallen boeken. Regels zijn er in overvloed. Maar één ding staat voorop: presenteer vanuit jezelf en blijf daarbij regisseur van je eigen verhaal. In onze presentatietraining komen uiteraard algemene presentatietechnieken aan bod, maar de nadruk ligt op praktische oefening. Daarbij leer je vorm en inhoud naadloos op elkaar te laten aansluiten. 

Programma van onze presentatietraining
 
  • Vooraf bespreken we per trainee het doel van de presentatie. We bepalen welke punten de toehoorders zich de volgende dag nog moeten kunnen herinneren. En we stellen de kernboodschap vast.
     
  • In de presentatietraining oefen je uitgebreid met onderwerpen uit de eigen praktijk. We helpen je om een pakkende inleiding, een heldere structuur en een geloofwaardig optreden neer te zetten. Het doel is je presentatie tot een succes te maken.  

  • Trainer en trainee analyseren samen elke presentatie. Zowel op vorm als inhoud geven we professionele coaching. De USB-stick met jouw presentatie(s) en de tips krijg je mee naar huis. Net als onze syllabus Presenteren.  

  • De presentatietraining geven wij voor groepen uit eenzelfde bedrijf én voor individuele professionals, bijvoorbeeld bij wijze van generale repetitie. Daarnaast kunnen we je ook coachen bij het ontwikkelen van de inhoud van een presentatie voor maximaal effect.
Duur 1 dag
Aantal deelnemers Maximaal 4
Kosten € 2.200 per training
Deze bedragen zijn inclusief reservering studio,
opnamen en USB-stick, koffie,
thee en (eventueel) lunch en drankjes.
Optioneel Persoonlijke evaluatie (op schrift achteraf): € 220 per persoon
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden. 
Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten
à € 1,50 per kilometer
Annulering Zie leveringsvoorwaarden


Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. 


Voor het programma lees verder