Menu

Contact

test

Trainingen online communicatie

Training Social Media

Haarlem
1 dag
6
€ 3.300


Quick Start Social Media

Communities als Facebook maken een onstuimige groei door. Op zakelijk gebied zijn LinkedIn, Twitter en Google+ niet meer weg te denken. Onze training Social Media geeft inzicht in de impact van social media en de rol die ze kunnen spelen in jouw communicatiestrategie.

Programma van onze training Social Media

  • In de training Social Media kijken we naar de huidige stand van zaken op het gebied van social media. Hoe verhouden deze media zich tot de andere communicatiemiddelen, zowel online als offline. 

  • In een praktisch stappenplan leggen we vast hoe communicatie via social media kan plaatsvinden. Belangrijk is om na te gaan hoe de huidige doelgroepen van je organisatie zich online gedragen, wie binnen deze doelgroepen een sleutelrol spelen op het internet en hoe je ze kunt bereiken.

  • Wat zijn de belangrijkste social media voor je organisatie? Je krijgt handvatten aangeboden om bedrijfsmatig dezelfde dag nog een start te maken met social media communicatie. Belangrijk is de keuze tussen alleen luisteren (monitoren) of ook actief communiceren (engagement).

  • In de training Social Media komen ook de interne organisatie van het social media beleid en de gevolgen voor de interne organisatie aan bod. 

Duur 1 dag
Aantal deelnemers Maximaal 6
Kosten € 3.300 per training (2 dagdelen)
€ 1.650 per training (1 dagdeel voor maximaal 
3 deelnemers)
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden. Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten à € 1,50 per kilometer.
Annulering Zie leveringsvoorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.