Menu

Contact

test

Communicatietrainingen

Sollicitatietraining

Haarlem
Halve dag
Maximaal 1
€ 880
Monique Haras

 

Maak een onvergetelijke indruk

Vrijwel elke vacature trekt een stroom van sollicitanten. Werkgevers hebben het voor het uitzoeken. Om je dan als sollicitant te onderscheiden, moet je goed beslagen ten ijs komen. Dat kan alleen met een gedegen voorbereiding. Wij helpen je hierbij in onze sollicitatietraining. Wat spreekt jouw mogelijk nieuwe werkgever het meest aan? En wat moet je doen om je te onderscheiden van al die andere sollicitanten? Onze sollicitatietraining helpt je bij het beantwoorden van deze vragen en zorgt ervoor dat je een onvergetelijke indruk achterlaat!

Programma van onze sollicitatietraining 

  • Tijdens onze sollicitatietraining geef je, op basis van een serie praktische tips, een 'elevator pitch'. Daarbij lever je in maximaal twee minuten een zeer persoonlijke, indringende signatuur af over de essentie van de functie voor de betrokken organisatie. Je durft een visie te hebben over wat men van je verwacht. Je oogt plezierig zelfbewust in tekst en houding. Voortdurend ben je gericht op wat de andere kant van de tafel wil horen en voelen.

  • Hierna weet je dat het sollicitatiegesprek gaat lukken. Je hebt het immers tijdens de training al een keer beleefd. Je hebt jezelf in beeld teruggezien en beluisterd. Inhoud en presentatie (verbaal en non-verbaal) zijn indringend besproken. Vervolgens oefen je nog een keer. Ook deze inhoudelijke momenten worden audiovisueel vastgelegd. Je krijgt na afloop je eigen USB-stick mee.

  • Deze persoonlijke training, als opmaat naar een succesvolle sollicitatie, duurt maximaal twee uur. Wij vragen je een actueel cv mee te nemen en een redelijk inhoudelijk beeld te hebben van de gewenste functie binnen het betrokken bedrijf. 

Duur Halve dag
Aantal deelnemers 1
Kosten € 880 
Dit bedrag is inclusief reservering studio, opnamen en USB-stick, (eventueel) lunch, koffie, thee en drankjes.
Optioneel Persoonlijke evaluatie (op schrift achteraf): 
€ 220 per persoon
Locatie De Trainingstudio in Haarlem.
De training kan ook elders plaatsvinden. 
Er is dan mogelijk sprake van additionele verblijfs-/locatiekosten en reisduurkosten
à € 1,50 per kilometer.
Annulering Zie leveringsvoorwaarden


Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.